Jak vypadá struktura životopisu?

Obsah

Jak vypadá struktura životopisu?

Jak vypadá struktura životopisu?

Jak vypadá struktura životopisu 1 Osobní údaje. Jedná se především o jméno, příjmení, titul, telefon a e-mail. V ČR je zvykem připsat kontaktní adresu, státní příslušnost, ale jsou to informace nepovinné. 2 Pracovní zkušenosti. Tato část životopisu je pro personalisty nejdůležitější, a proto je nutné jí věnovat pozornost. Jednotlivé zkušenosti řaďte chronologicky (od nejnovějších po nejstarší). 3 Vzdělání. V případě, že jste student nebo čerstvý absolvent, tak tyto informace nabývají na váze, a proto je v životopise zařaďte hned za osobní údaje.

Jaké jsou zájmy profesionálního životopisu?

Zájmy jsou skvělou příležitostí, jak už tak velmi dobrý profesionální životopis trochu polidštit a udělat ho ještě zajímavější. Chybou ale je uvádět obecné zájmy typu film, četba, nebo cestování, které se opakují skoro v polovině všech životopisů. Popiš svoje zájmy co nejkonkrétněji, např. místo četba napiš čtení anglické literatury faktu typu Seth ...

Jak si stáhnout životopis zdarma?

K tomu jsou nutné ty nejlepší šablony životopisů, snadný nástroj pro psaní životopisu a bezplatné online návody . Jakmile se přihlásíte, můžete si svůj životopis zdarma stáhnout jako textový soubor a upravit si jej podle sebe. A aby to bylo ještě snazší, můžete si naše šablony stáhnout také jako PDF.

Související příspěvky: