Kdy použít arašídové máslo?

Obsah

Kdy použít arašídové máslo?

Kdy použít arašídové máslo?

Arašídové máslo bude zaručeně šikovným pomocníkem do chutných dresinků, dezertů nebo jen k sušeným krekrům! Oříšková másla se vždycky hodí. Buď máte kokosový olej nebo oříškové máslo. Jsou to jedny z těch ingrediencí, které pomohou pokrmům dostat tužší ingredienci.

Čím se vyznačuje arašídové máslo?

Čím se vyznačuje arašídové máslo? Dvě lžíce arašídového másla obsahují 7 gramů bílkovin a jak jistě víte, vaše tělo využívá aminokyseliny z těchto bílkovin na stavbu a opravu vašich svalů. Kromě toho, že zvětšuje objem metabolicky aktivních tkání, tyto bílkoviny zajišťují i dlouhotrvající zasycení.

Co jsou výhody arašídového másla?

Výhody arašídového másla 1 100% přírodní arašídové máslo 2 neobsahuje sůl, cukr ani palmový olej 3 obsahuje až 30% přírodních bílkovin 4 obsahuje zdravé tuky 5 má vysoký obsah vitamínů a minerálů 6 obsahuje vlákninu 7 skvělá chuť 8 jemná konzistence 9 použitelné přímo na kunzumaci nebo i na vaření a pečení 10 vhodné i do diety 11 ideální na snídani nebo svačinu More ...

Jaké jsou vlastnosti arašídového másla?

Arašídové máslo obsahuje stejný poměr nasycených a nenasycených tuků jako olivový olej. Polynenasycené a mononenasycené tuky v arašídovém másle snižují riziko kardiovaskulárních onemocnění, a to díky tomu, že snižují obsah špatného cholesterolu v krvi.

Související příspěvky: