Jak nabíjet baterie AGM?

Obsah

Jak nabíjet baterie AGM?

Jak nabíjet baterie AGM?

Proces nabíjení lze provádět s mírně větším konstantním nabíjecím proudem než 10% kapacity baterie, neměl by však překročit 20%. Desky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního olova, které vám umožní plně se nabít během několika hodin. Baterie AGM lze nabíjet pouze speciální nabíječkou, takže není možné vydávat konkrétní doporučení.

Proč nabíjet baterie AGM?

Baterie AGM nelze nabíjet běžnými nabíječkami, protože tyto baterie nemají ventily, které by uvolňovaly tlak, takže mohou explodovat. Pouze zajištění správného procesu nabíjení baterie může zajistit vývoj maximálního zdroje produktu.

Co je baterie AGM?

Baterie AGM (Absorbent Glass Mat, absorpční skleněná rohož) Je olověná baterie, ve které elektrolyt není v obvyklém kapalném stavu, ale jako porézní sklolaminátové plnivo, které je zase impregnováno elektrolytem.

Jak se vyrábějí baterií AGM?

Plochá konfigurace baterií AGM. Tento způsob výroby umožňuje lepší uchování elektrolytu a vynikající těsnost separátorů, aby vydržely nabití a vybití, a jak bylo uvedeno výše, mají vyšší kapacitu. Na rozdíl od spirálovitého tvaru se vyrábějí nejen v USA, ale také v Evropě.

Související příspěvky: