Jak použít kultivátor na zahradě?

Obsah

Jak použít kultivátor na zahradě?

Jak použít kultivátor na zahradě?

Nelitujte vyšší částky, kterou za kultivátor zavedené značky dáte: bude vám sloužit dobře a v případě potřeby se snadno dovoláte reklamace. Kultivátor využijete na malé i velké zahradě, jen musíte vybrat ten správný typ. Podle čeho vybírat?

Co je kultivátor?

Kultivátor, často také uváděný jako rotavátor je výkonný pomocník, který dokáže ušetřit každoroční dřinu všem zahrádkářům i pěstitelům při obdělávání záhonů.

Co je profesionální nožový kultivátor?

Profesionální nožový kultivátor (často nazývaný také rotavátor) snese tvrdou práci bez újmy, protože je právě na ni konstruován: většina dílců včetně motoru je několikrát předimenzována pro odvedení těch nejnáročnějších úkolů. Okopávací nože můžete vybírat buď úhlové pro lehčí půdy, nebo kopinaté pro těžké půdy s příměsí jílovité složky.

Co se týče nožového kultivátoru?

Řemenový převod by to dlouhodobě nemusel vydržet. Profesionální nožový kultivátor (často nazývaný také rotavátor) snese tvrdou práci bez újmy, protože je právě na ni konstruován: většina dílců včetně motoru je několikrát předimenzována pro odvedení těch nejnáročnějších úkolů.

Související příspěvky: