Jak stáhnout PUBG APK do svého počítače?

Obsah

Jak stáhnout PUBG APK do svého počítače?

Jak stáhnout PUBG APK do svého počítače?

1 Stáhněte si aplikaci a soubor PUBG apk do svého počítače. V programu přejděte do “Moje Aplikace” a poté klikněte na... 2 Otevřete PUBG v BlueStacks a poté se přihlaste svým účtem. Poté zadejte své přihlašovací údaje. 3 Přejděte do Nastavení a poté klikněte na displej a nastavte poměr stran na “Výchozí Systémové”. DPI nastavte na vysoké a... More ...

Co je PUBG mobilní hrou?

PUBG je nově příchozím trendem a mobilní hrou, kterou miluje mnoho hráčů. Je to survival hra pro více hráčů a její základna je online. Její první vydání bylo pouze pro počítače a Xbox. Na konci minulého roku byla však vydána její první mobilní verze v Číně a brzo by měla vyjít také v Severní Americe.

Můžete hrát PUBG Mobile na svém počítači?

Jednoduše na něj klikněte a můžete začít hrát PUBG mobile na svém počítači. To je shrnutí nejlepších nástrojů, které můžete použít pro hraní PUBG na svém počítači. Můžete se rozhodnout, jaký nástroj použijete. Používání emulátoru se může zdát jako složitý proces.

Jak si zahrát PUBG Mobile na PC?

V tomto příspěvku se dozvíte, jak si budete moci zahrát PUBG mobile na PC s pomocí různých nástrojů třetích stran. ApowerMirror je aplikace vytvořená za účelem zrcadlení vašeho telefonu do počítače. Tento skvělý nástroj je kompatibilní s operačními systémy iOS, Android, Mac a Windows.

Související příspěvky: