Jaké jsou fotografie na americkém vízum?

Obsah

Jaké jsou fotografie na americkém vízum?

Jaké jsou fotografie na americkém vízum?

Fotografie na americké vízum musí zpředu zobrazovat celý obličej, krk a ramena. Výraz musí být neutrální, bez úsměvu, s otevřenýma očima a pohledem směřujícím přímo do fotoaparátu.

Kde žádat o vízum do USA?

O vízum do Spojených států amerických musí žádat všichni ti, pro které platí alespoň jeden z následujících bodů: Kde žádat o vízum do USA? O vízum můžete žádat na jakémkoliv velvyslanectví Spojených států amerických. Čechům slouží Velvyslanectví USA v Praze na Malé Straně.

Jak postupovat při žádosti o vízum?

Při žádosti o vízum do Ameriky postupujte dle těchto bodů: 1 Nejprve se rozhodněte, o který typ víza máte zájem 2 Vyplňte formulář DS-160 (žadatelé o vízum typu N, S, T nebo U vyplní místo něj formulář DS-156 ). 3 Výhradně prostřednictvím oficiální stránky USTravelDocs.com uhraďte poplatek za vízum (ceny jsou uvedeny výše) a... 4 S předstihem maximálně 15 minut se dostavte na... More ...

Je nutné požádat o nové vízum?

Ne, v takovém případě je nutné požádat o nové vízum. Americká legislativa sice umožňuje použít starý pas s platným vízem spolu s novým, platným pasem, nicméně tento postup odporuje českým zákonům. Již mám vízum do USA, ale platnost pasu mi brzy vyprší.

Související příspěvky: