Jak použít hrací konzole pro nastavení Netflixu?

Obsah

Jak použít hrací konzole pro nastavení Netflixu?

Jak použít hrací konzole pro nastavení Netflixu?

Metoda 2 ze 3: Použití hrací konzole pro nastavení Netflixu 1 Zjistěte, zda vaše hrací konzole podporuje Netflix. Momentálně PlayStation 3 od Sony, Wii od Nintendo a Xbox 360 od Microsoftu, ti všichni mají přístup ke stahování z Netflixu, což ... 2 Ujistěte se, že máte všechny potřebné komponenty/místo, abyste mohli používat Netflix. ... 3 Nainstalujte aplikaci, pokud je potřeba. Můžete ji nainstalovat z aplikací v Marketplace nebo hracího Marketplace.

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Jestli si nechcete kupovat novou televizi, pořád máte spoustu možností. Na devices.netflix.com zkontrolujte, jestli už máte nějaké zařízení, které vám umožní dívat se na Netflix na vaší televizi.

Jak sledovat Netflix zdarma?

Jedinou oficiální a zcela legální cestou, jak sledovat Netflix zdarma, je využití nabízeného bezplatného zkušebního období. Netflix totiž umožňuje vyzkoušení svých služeb na 30 dní zcela bez nutnosti placení. To vše navíc probíhá bez smluv a závazků, byť při registraci se přeci jen nevyhnete povinnosti si zvolit tarif, ...

Kde je aplikace Netflix dostupná?

Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích. Další informace o kompatibilních zařízeních a značkách nejdete na devices.netflix.com nebo si přečtěte, jestli na svojí televizi už Netflix můžete používat!

Související příspěvky: