Jaké jsou výhody cloudových úložišť?

Obsah

Jaké jsou výhody cloudových úložišť?

Jaké jsou výhody cloudových úložišť?

Výhoda cloudových úložišť spočívá také v tom, že většina z nich nabízí nějaký úložný prostor zcela zdarma, a to většinou v řádech gigabajtů. Zkuste si zajít do prodejny elektroniky s tím, že chcete zadarmo nějaký pevný disk. S největší pravděpodobností neuspějete.

Co je cloudové úložiště?

Cloudové úložiště je služba, která umožňuje ukládat data tak, že se přenesou přes internet nebo jinou síť do úložného systému mimo pracoviště, který je spravovaný třetí stranou.

Jak na zálohu skrze cloudové úložiště?

Právě na zálohu skrze cloudové úložiště se zaměříme dnes, kdy si rozebereme nabízené možnosti a pokusíme se doporučit nejlepší možnou variantu. Cloudových úložišť je v nabídce mnoho, a to i přesto, že některá z nich postupem času zanikla, nebo svoji činnost pozastavila či nabídku ztenčila.

Jaká je správa úložiště iCloudu?

Správa úložiště iCloudu 1 Zjištění, kolik úložiště iCloudu využíváte. Vaše úložiště na iCloudu je něco jiného než úložné místo přímo na zařízení. 2 Navýšení nebo snížení tarifu úložiště na iCloudu. Kdykoli si můžete přikoupit víc místa nebo přejít na nižší tarif... 3 Uvolnění místa na iCloudu. Když vyčerpáte své úložiště na iCloudu, vaše zařízení se na iCloud přestane... More ...

Související příspěvky: