Jak použít svůj iPhone k přihlášení?

Obsah

Jak použít svůj iPhone k přihlášení?

Jak použít svůj iPhone k přihlášení?

Je to velice jednoduché, stačí použít svůj iPhone k přihlášení pomocí účtu Apple ID a povolit Find My iPhone (nastavení > iCloud > přihlásit své Apple ID > Povolit Find My iPhone).

Proč je váš iPhone zaseknutý ve vyhledávacím procesu?

Pokud je váš iPhone zaseknutý ve vyhledávacím procesu, musíte se na problém podívat a podle toho najít řešení problémů. Existují dva hlavní důvody problému, fyzické poškození nebo chyba softwaru. Pokud je interní anténa již poškozená, musíte iPhone odeslat do Apple Store.

Jak najít zařízení na vašem iPhone?

Vyhledání zařízení: Je-li váš iPhone signál pracuje a stále síla je jednotce a máte umístění služby povolena na vašem iPhone, bude www.icloud.com/#find vám umožní zjistit, kde v současné době je váš iPhone. Budete se muset přihlásit do iCloud, ale ihned po přihlášení budete dovedeni k najít můj iPhone obrazovky.

Jak připojit váš iPhone k počítači?

Uložte změny a zkuste se připojit iPhone k počítači. Pokud výše uvedené řešení selže, můžete se pokusit stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi iTunes pro váš počítač. Pokud problém stále přetrvává, můžete vytvořit novou knihovnu iTunes pomocí následujícího postupu níže: A. Odpojte váš iPhone od počítače.

Související příspěvky: