Kde se nachází Západní Sahara?

Obsah

Kde se nachází Západní Sahara?

Kde se nachází Západní Sahara?

Západní Sahara Zajímavost 1 Historie Západní Sahary. V roce 1975 přešly, pod ochranou armády, na území Západní Sahary statisíce Maročanů, převážně chudých rolníků. 2 Západní Sahara dnes. Západní Sahara má tak schizofrenní postavení a patří k nejpozoruhodnějším raritám současného světa. Na jedné straně je formálně vyhlášená a světovým společenstvím uznaná. 3 Města Západní Sahary. Hlavním městem Západní Sahary je Laayoune. Žije zde okolo 100 tisíc obyvatel. Mnoho zajímavostí zde nenajdete.

Jak vznikla Západní Sahara?

Západní Sahara Zajímavost 1 Historie Západní Sahary. V roce 1975 přešly, pod ochranou armády, na území Západní Sahary statisíce Maročanů, převážně... 2 Západní Sahara dnes. Západní Sahara má tak schizofrenní postavení a patří k nejpozoruhodnějším raritám současného světa. 3 Města Západní Sahary. Hlavním městem Západní Sahary je Laayoune. ... Mnoho zajímavostí zde nenajdete. More ...

Kde se nachází pohoří Sahary?

Povrch Sahary tvoří převážněkamenitápoušť (skalnatá, oblázková, štěrková nebo hlinitá), menší část zabírají pouště písečné. V centrálních oblastech Sahary se nachází několik pohoří sopečného původu jejichž vrcholy přesahují tři tisíce metrů - např.

Související příspěvky: