Jak opravit Outlook na počítači?

Obsah

Jak opravit Outlook na počítači?

Jak opravit Outlook na počítači?

V seznamu nainstalovaných programů klikněte pravým tlačítkem na Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2013 nebo Microsoft Office 2010 a pak vyberte opravit. Při instalaci Outlooku se na počítači nainstaluje také nástroj pro opravu doručené pošty (scanpst.exe).

Jak vytvořit nový e-mail?

Jak na to 1 Vytvořte nový e-mail 2 Vložte do e-mailu text nebo obrázky, které píšete často 3 Celý text označte a klikněte na Vložení > Rychlé části 4 Klikněte na Uložit výběr do galerie rychlých částí 5 Vyplňte Název (který zastupuje také textovou zkratku, kterou budete používat) a případně další položky, jako jsou... 6 Klikněte na OK More ...

Jak vyřešit problém v Outlooku?

Tento problém vyřešíte tak, že váš počítač splňuje požadavky na systém v outlooku 2016, požadavky na systém v Outlooku 2013 nebo Systémové požadavky 2010 Outlooku. Tyto kroky jsou poskytovány v konkrétním pořadí založeném na zjednodušení a složitosti. Postupujte podle těchto kroků v uvedeném pořadí. Instalace Office na počítači nemusí být aktuální.

Proč se Outlook zablokuje?

Když otevřete soubor nebo odešlete e-mailovou zprávu v Microsoft Outlooku 2010 nebo novějších verzích, Outlook se zablokuje nebo se zobrazí tato chybová zpráva: K tomuto problému dochází z některého z následujících důvodů:

Související příspěvky: