Jaká je pravidla pro The Sims 4?

Obsah

Jaká je pravidla pro The Sims 4?

Jaká je pravidla pro The Sims 4?

Jedna má pravidla upravená přesně pro potřeby The sims 4 a na tu původní, která má pravidla striktnější, přesně podle výzvy, která vznikla pro The Sims 2. Najít můžete i výzvy které vznikají v české komunitě jako třeba Change me love od Niky.

Jak se zobrazí miminko v The Sims 4?

Informace týkající se miminek, dětí a teenagerů. V The Sims 4 nejsou v základní hře dostupná batolata a nelze objednat službu Chůvy. Jakmile Siminka porodí, hra umístí miminko do kolébky. Předvést Simíkovi... Miminko se zobrazí v panelu Simíků, nicméně na něj nelze přepnout.

Jak vznikají výzvy v The Sims 2?

Výzvy začali vznikat již při vzniku The Sims 2 a jak se herní možnosti rozšiřovali pomocí dodatků, přibývalo také výzev a jejich různých modifikací samotnými hráči, kteří i z výzvy chtěli udělat výzvu ještě větší. Princip spočívá hlavně v tom obohatit si hraní o určité cíle a pravidla, která musíte dodržovat a plnit úkoly.

Kdy vznikla výzva pro The Sims 4?

Pro milovníky dob minulých existují i výzvy které se zaměřují například na středověkou dobu jako je Royal Kingdom challenge, která má dvě varianty. Jedna má pravidla upravená přesně pro potřeby The sims 4 a na tu původní, která má pravidla striktnější, přesně podle výzvy, která vznikla pro The Sims 2.

Související příspěvky: