Jak se projevuje Pluto v Panně?

Obsah

Jak se projevuje Pluto v Panně?

Jak se projevuje Pluto v Panně?

Pluto v Panně - projevuje se jako rozhodné vědomí analytických schopností, přesnosti a metodičnosti. V případě poškození planety pak také může docházet k vyslovené šťouravosti a nadměrnému bazírování na řádu a pravidlech. Člověk může dosáhnout transformace pomocí analyzování.

Proč je planeta Pluto silně postavena?

Planeta Pluto, pokud je v horoskopu navíc silně postavena, dává takovému člověku schopnosti manipulace s druhými. Tyto manipulace jsou nebezpečné tím, že jsou prakticky nepostřehnutelné a přitom velmi účinné.

Co je Pluto v Býku?

Pluto v Býku - projevuje se jako rozhodné vědomí stability, konzervatismu a důslednosti, v případě poškození pak také vyvolává značnou potřebu sexu, bohatství a materiální jistoty a takový člověk má rád zisk, prospěch a užitek ze všeho, co podniká. Bývá vzdorovitý, zatvrzelý a téměř vždy nezvratně přesvědčený o tom, že jedná správně.

Co je Pluto ve Štíru?

Pluto ve Štíru - povýšení - projevuje se jako rozhodné vědomí vášně a touhy, člověk má smysl pro tajemno a záhady, rád intrikuje a má značné dispozice pro osobní transformaci. K té může dojít zejména prostřednictvím touhy, tužeb.

Související příspěvky: