Co jsou kešu ořechy ve skořápce?

Obsah

Co jsou kešu ořechy ve skořápce?

Co jsou kešu ořechy ve skořápce?

Kešu ořechy jsou ve skutečnosti semena ve tvaru ledviny, které se drží v dolní části kešu jablka, ovoce kešu stromu, který je původem z pobřežních oblastí severovýchodní Brazílie. Asi jste si všimli, že kešu ořechy ve skořápce nejsou v obchodech k dostání.

Jaké jsou výhody kešu ořechů?

Výhody a vliv kešu oříšků na zdraví 1 Kešu oříšky snižují riziko kardiovaskulárních onemocnění. Pravidelná konzumace kešu ořechů může vést ke snížení rizik... 2 Pomáhají v boji s cholesterolem. Kešu ořechy dokáží snížit hladinu ,,špatného” LDL cholesterolu a zlepšit ,,dobrý”... 3 Brání vzniku žlučových kamenů. Konzumace ořechů, tedy i kešu, snižuje riziko přítomnosti... More ...

Proč jsou ořechy ve skořápce k dostání?

Asi jste si všimli, že kešu ořechy ve skořápce nejsou v obchodech k dostání. To je proto, že vnitřek skořápek obsahuje lepkavou pryskyřici, známou jako kešu balzám, která musí být pečlivě odstraněna před tím, než jsou oříšky vhodné ke spotřebě.

Co jsou kešu oříšky?

Kešu oříšky, které jsou ves kutečnosti semena, ničí gram pozitivní bakterie, ochraňují srdce, působí proti tvorbě žlučníkových kamenů, snižují riziko přibývání na váze a zlepšují náladu.

Související příspěvky: