Jak dlouho trvá vyšetření kardiostimulátoru?

Obsah

Jak dlouho trvá vyšetření kardiostimulátoru?

Jak dlouho trvá vyšetření kardiostimulátoru?

Pokud je vše v pořádku, další vyšetření lékařem by mělo být po 3 měsících, pak po šesti měsících a ročně. Kardiostimulátor ukládá omezení používání elektronických zařízení. Nedoporučuje se dlouho mluvit na mobilním telefonu, procházet detektorem kovu nebo vystavovat se elektromagnetickému / magnetickému záření.

Co se týká kardiostimulátoru?

Jeho stimulace, jsou prováděny lékařem během operace. Lékař zvolí požadovaný režim a testuje ho. Pacient nemůže nezávisle provádět žádné změny. Použití kardiostimulátoru je omezeno na jeho zachování před mechanickou traumatizací. Všechno ostatní zařízení provádí nezávisle v automatickém režimu.

Jaké jsou doporučení kardiostimulátoru?

Instalace kardiostimulátoru způsobuje určité omezení dříve známého života, nejsou však významné. Hlavní doporučení pro pacienty zahrnují: Lékařské studie používající elektromagnetické záření (MRI, diatermie, elektrokoagulace, externí defibrilace) mohou nepříznivě ovlivnit funkci přístroje, takže jsou zakázány.

Jak používat umělý kardiostimulátor?

Jak používat kardiostimulátor? Mnoho pacientů, kteří mají nainstalovaný umělý kardiostimulátor, se zajímá, jak ho používat. Především je třeba poznamenat, že všechna nastavení týkající se fungování zařízení, tj. Jeho stimulace, jsou prováděny lékařem během operace.

Související příspěvky: