Jak vytvořit pletenou deku?

Obsah

Jak vytvořit pletenou deku?

Jak vytvořit pletenou deku?

Tady je 8 nápadů na pletenou deku. Vyberte si, která se vám nejvíc líbí, přidejte svou fantazii a dejte se do tvoření! 1. Jednoduchá vzorovaná deka Můžeme tím třeba potrénovat zajímavý vzor - ať už krajkový nebo copánkový, prostě jakýkoliv si vybereme. Po upletení můžeme deku ještě lemovat anebo nechat jak je.

Proč pleteme deku ze čtverců vcelku?

Deka ze čtverců pletená vcelku Pokud pleteme deku vcelku, jen střídáme barvy příze jako při vyplétání barevného obrázku. Tento způsob je náročnější na prostor a uspořádání více klubíček, ze kterých máme rozpleteno.

Jak pleteme deku vcelku?

Pokud pleteme deku vcelku, jen střídáme barvy příze jako při vyplétání barevného obrázku. Tento způsob je náročnější na prostor a uspořádání více klubíček, ze kterých máme rozpleteno. Zajímavé je například mít dvě kontrastní barvy příze, plést dvojitým vláknem a vytvořit třetí odstín tak, že spojíme vlákna obou barev.. 8.

Jaké je pletení spirálové deky?

Dalším zajímavým a jednoduchým způsobem je pletení spirálové deky: Nejvíce se vžil název "Deka na 10 ok". Můžeme samozřejmě začít i na jiný počet ok a mít proužek širší nebo užší.

Související příspěvky: