Proč řešit tuk na břiše?

Obsah

Proč řešit tuk na břiše?

Proč řešit tuk na břiše?

Proč vlastně řešit tuk na břiše? Nejde jen o vzhled. Tuk kolem pasu a mezi vnitřními orgány – což spolu často souvisí – je nejrizikovější, pokud jde o nemoci srdce a cév nebo cukrovku. Často přitom zabere, když začneme měnit maličkosti. Které to jsou?

Jak se zbavit tuku na břiše?

Jak se zbavit tuku na břiše? 1 Bez pohybu to nepůjde. V první řadě byste měli zvýšit výdej své energie. Do práce se raději projděte pěšky, nebo vyjděte pár pater místo výtahem po vlastních. 2 Zamyslete se nad svým jídelníčkem. Pokud vás trápí tuk na břiše, je načase zamyslet se nad správností svých stravovacích návyků. Co byste měli konzumovat? 3 Nedělejte si starosti, vyhýbejte se stresu. Zřejmě jste se právě zarazili, zda může mít stres a starosti vliv na tuk na břiše. Může, určitě ano.

Jaké je měření břišního tuku?

Množství břišního tuku se nejčastěji stanovuje měřením obvodu pasu. Toto měření si můžete jednoduše provést doma a stačí vám k tomu jen obyčejný krejčovský metr.

Jak se zbavit tukového polštáře na břiše?

Některé studie potvrzují, že bílkoviny nám umožňují nejen zbavit se přebytečného tuku na břiše, ale také brání opětovnému vzniku tukového polštáře v těchto místech. Snížení příjmu sacharidů (karbohydrátů) je dalším velmi účinným způsobem jak zhubnout a zbavit se tuku. Tento fakt je podložen řadou klinických studií.

Související příspěvky: