Kdo je nejlepším povzbuzovačem imunity?

Obsah

Kdo je nejlepším povzbuzovačem imunity?

Kdo je nejlepším povzbuzovačem imunity?

Vitamin C je nejlepším povzbuzovačem imunity, a to jak u dospělých, tak u dětí. Najdete ho v citrusech, mrkvi, kiwi, jahodách nebo třeba v paprice. Strava bohatá na vitaminy chrání před chronickými nemocemi a pomáhá předcházet civilizačním onemocněním, jako jsou nemoci kardiovaskulárního oběhu a cév v dospělosti.

Proč je imunitní systém nezbytný?

Imunitní systém je nezbytný pro přirozenou ochranu našeho organismu před stresem, škodlivými vlivy životního prostředí a infekcí. Pro jeho správné fungování jsou nezbytné zejména vitaminy C a A, z minerálů pak selen a zinek. Na jejich obsahu je také založena většina přípravků na posílení imunity.

5 nejlepších léků na imunitu?

5 nejlepších léků na imunitu – Jak se v zimě bránit proti rozmarům počasí? 1 Celaskon. Vhodným léčivým přípravkem pro posílení imunity v průběhu zimních měsíců je Celaskon. Ten se užívá především k... 2 Wobenzym. Lék s názvem Wobenzym se používá na podporu imunitního systému, urychluje průběh zánětu a působí podpůrně také... 3 Penoxal. Pokud jste neustále nachlazení, vyplatí... More ...

Co je důležité pro správné fungování imunity?

Pro jeho správné fungování jsou nezbytné zejména vitaminy C a A, z minerálů pak selen a zinek. Na jejich obsahu je také založena většina přípravků na posílení imunity. Dostatečné množství potřebných živin za běžných podmínek zajistí vyvážená pestrá strava. Vitamíny ani doplňky stravy ji nemohou nahradit.

Související příspěvky: