Jak získat vzdělání v životopisu?

Obsah

Jak získat vzdělání v životopisu?

Jak získat vzdělání v životopisu?

Seznamte se s nejlepšími postupy při uvádění vzdělání v životopisu – plus tipy pro zvláštní okolnosti. Údaje o vzdělání uvedené ve vašem životopisu jsou pro zaměstnavatele nebo náborového manažera klíčem k ucelenému obrazu o vaší osobě.

Jak zařadit své zájmy do životopisu?

Najděte si tedy svou kategorii a do životopisu ji vepište. Není radno podcenit ani kolonku zájmů. Asi každý člověk může mezi své zájmy zařadit sport, knihy, film, hudbu a cestování. Takové zájmy však žádného "lovce hlav" nezaujmou. Zkuste být pestří a vybírat konkrétnější záliby, jež zařadíte do svého životopisu.

Jak vypadá struktura životopisu?

Jak vypadá struktura životopisu 1 Osobní údaje. Jedná se především o jméno, příjmení, titul, telefon a e-mail. V ČR je zvykem připsat kontaktní adresu, státní příslušnost, ale jsou to informace nepovinné. 2 Pracovní zkušenosti. Tato část životopisu je pro personalisty nejdůležitější, a proto je nutné jí věnovat pozornost. Jednotlivé zkušenosti řaďte chronologicky (od nejnovějších po nejstarší). 3 Vzdělání. V případě, že jste student nebo čerstvý absolvent, tak tyto informace nabývají na váze, a proto je v životopise zařaďte hned za osobní údaje.

Jak napsat životopis?

Jak napsat životopis 1 Méně je opravdu více. Je jasné, že když budete psát o svém profesním životě, najde se velké množství informací, které... 2 Zkušenosti pište v odrážkách. Informace, které chcete sdělit, napište přehledně – ideálně v odrážkách. Personalista se... 3 Pravdivost: to je základ. I když vás může lákat si životopis trochu přikrášlit, držte se raději pravdy. ... More ...

Související příspěvky: