Jak pečovat květák?

Obsah

Jak pečovat květák?

Jak pečovat květák?

Zatímco se květák peče, smíchejte pepřovou omáčku s octem a solí na malé pánvi a přiveďte k varu. Poté vyjměte květák z trouby, zalijte jej horkou omáčkou a znovu pečte dalších 6-8 minut. Podávejte nejlépe s řapíkatým celerem, mrkví a sýrovou omáčkou. 4. Zapečený květák Květák rozdělte na růžičky a vařte je asi 10-15 minut.

Jak připravit květák do mikrovlnky?

Květák rozdělte na růžičky a rozmixujte v mixéru do kašovitého tvaru. Směsi nalijte do misky vhodné do mikrovlnné trouby. Dejte směs na 2 minuty do mikrovlnky. Poté vyjměte a dobře promíchejte a znovu vložte na 2 minuty do mikrovlnky.

Jaké jsou ingredience na zapečený květák?

Ingredience na zapečený květák s uzeninou a sýrem: 1 1 květák 2 1/2 šálku mléka 3 100 g tvrdého sýru 4 100-150 g šunky nebo anglické slaniny 5 1 vejce 6 sůl a pepř More ...

Jak pečovat květák z trouby?

Pečte 20-25 minut. Zatímco se květák peče, smíchejte pepřovou omáčku s octem a solí na malé pánvi a přiveďte k varu. Poté vyjměte květák z trouby, zalijte jej horkou omáčkou a znovu pečte dalších 6-8 minut. Podávejte nejlépe s řapíkatým celerem, mrkví a sýrovou omáčkou.

Související příspěvky: