Jak obnovit i iPhone bez iTunes?

Obsah

Jak obnovit i iPhone bez iTunes?

Jak obnovit i iPhone bez iTunes?

A co víc, můžete obnovit i iPhone bez iTunes a změnit režim DFU, režim obnovení, logo Apple a režim sluchátek do normálního stavu. Stáhněte a nainstalujte systém Tipard iOS Recovery a spusťte program.

Může to být užitečné, pokud dostanete iPhone bez iTunes?

Mělo by to být užitečné, pokud dostanete iPhone z druhé ruky online. Jakmile resetujete iPhone bez iTunes, můžete si jej vzít jako nový iPhone. Stejně, jak bylo zmíněno, může dojít ke ztrátě všech souborů, pokud chcete obnovit iPhone. Pokud jde o případ, musíte předem iPhone zálohovat.

Jak resetovat iPhone bez programu iTunes?

Připojte svůj iPhone k počítači pomocí kabelu USB. A pak můžete resetovat iPhone bez programu iTunes s tímto programem. Zadejte kategorii iPhone, typ zařízení, model zařízení a operační systém do programu. Poté můžete klepnutím na tlačítko Spustit pro skenování skenovat a analyzovat iPhone, aby resetoval iPhone bez ztráty dat.

Můžete použít iCloud pro resetování iPhone bez iTunes?

Pokud právě zapomenete heslo iPhone a potřebujete resetovat iPhone bez iTunes, můžete použít iCloud s blízkým zařízením. A můžete také použít hard reset nebo obnovení továrního nastavení pro ruční resetování iPhone nebo vymazání obsahu iPhone.

Související příspěvky: