Jak se zobrazuje možnost streamování do YouTube?

Obsah

Jak se zobrazuje možnost streamování do YouTube?

Jak se zobrazuje možnost streamování do YouTube?

Pokud se v kodéru v nastavení přenosu zobrazuje možnost streamování do YouTube, zvolte ji. V opačném případě zkopírujte adresu URL přenosu z YouTube a vložte ji do serveru nastavení streamu v kodéru. Server může být označen jako RTMP.

Jak sledovat živé události na YouTube?

Čtěte komentáře na YouTube a chat v reálném čase a komunikujte se svými diváky. Živé události YouTube můžete vytvářet a spravovat přímo v aplikaci. Přejděte z bezplatné verze na vyšší verzi, abyste mohli streamovat do jakékoli destinace RTMP. 3. Připojte vybavení.

Jak stahovat videa z YouTube?

Jak stahovat z Youtube? Známe ještě jeden alternativní program pro stahování videí a to je EaseUS MobiMover. Jeho tvůrci do funkcí vložili právě i stahování videí z Youtube, ale i Facebooku, Vimeo, Instagramu nebo Twitteru. Nutno podotknout, že nástroj je pro Mac a PC a je zcela zdarma.

Jak streamovat svůj kanál na YouTube?

Streamujte přímo na YouTube nebo do destinace RTMP. Funguje s rozhraním YouTube API, takže můžete spravovat, vytvářet a plánovat své přímé přenosy nebo streamovat svůj kanál živě, aniž byste opustili aplikaci. Zrcadlete své mobilní zařízení na YouTube.

Související příspěvky: