Jak funguje jablečný ocet?

Obsah

Jak funguje jablečný ocet?

Jak funguje jablečný ocet?

Funguje to? Jablečný ocet reguluje hladinu cukru v krvi, což je vynikající zpráva pro pacienty trpící diabetem typu 2. Ve skutečnosti jablečný ocet snižuje citlivost na inzulín až o 35 procent a snižuje hladinu cukru v krvi až o 34 procent.

Proč se používá jablečný ocet?

Jenže octů existuje celá řada a na jablečný ocet většinou zapomínáme, přestože má ze všech druhů octů nejlepší léčivé účinky. Jako lék či pochutina se jablečný očet používá už po staletí. Jeho léčivé účinky objevil americký domácí lékař D.C.Jarvis, který zjistil, že u domácích zvířat jablečný ocet podporuje růst a pomáhá předcházet nemocem.

Jaké jsou účinky jablečného octa?

Pravidelné užívání jablečného octa má následující účinky na lidský organismus: 1 ředí krev 2 napomáhá dobrému trávení a podporuje štěpení tuků – to z něj dělá vhodný doplněk na hubnutí 3 má vliv na pročištění organismu od zplodin způsobených nevhodnou stravou 4 ničí hnilobné bakterie ve střevech 5 čistí ledviny 6 pomáhá při chronické únavě 7 léčí infekce dutin, bolesti hlavy, bolesti v... More ...

Proč je jablečný ocet běžnou součástí domácnosti?

Ocet je běžnou součástí každé domácnosti. Jenže octů existuje celá řada a na jablečný ocet většinou zapomínáme, přestože má ze všech druhů octů nejlepší léčivé účinky. Jako lék či pochutina se jablečný očet používá už po staletí.

Související příspěvky: