Jaké jsou oschlé jahody v mrazáku?

Obsah

Jaké jsou oschlé jahody v mrazáku?

Jaké jsou oschlé jahody v mrazáku?

Dokonale oschlé jahody i s tácem vložte do mrazáku a nechte je zmrazit. Pak je sesypejte do igelitového sáčku nebo vhodné krabičky a vložte je znovu do mrazáku.

Jak uložit jahody do mrazáku?

Způsobů, jak je uložit do mrazáku, máte hned několik. 1. Pokud chcete mít i mimo sezonu jahody do bublanin, koláčů, knedlíků i do koktejlů, je nejlepší zamrazit celé plody. Při následném rozmrazování z nich totiž nevyteče tolik šťávy. Pokud je to možné, vyberte si neotlučené pevné plody.

Jaké jsou obaly na jahody?

Pokud nechcete mrazit celé plody nebo máte jahody, které nejsou už tolik pevné, můžete je rozmačkat, zasypat cukrem, promíchat a dát zmrazit v krabičkách ve velikosti dle vaší potřeby. Po rozmrazení je servírujte se šlehačkou nebo zakysanou smetanou jako dezert. Nezapomeňte si jednotlivé obaly s ovocem před vložením do mrazničky popsat.

Jak zamrazit jahody?

1. Pokud chcete mít i mimo sezonu jahody do bublanin, koláčů, knedlíků i do koktejlů, je nejlepší zamrazit celé plody. Při následném rozmrazování z nich totiž nevyteče tolik šťávy. Pokud je to možné, vyberte si neotlučené pevné plody. Stopku odkrojte, jahody dejte do plastového sítka a jemně je omyjte studenou vodou.

Související příspěvky: