Jak mám zapojit alternátor na 12V?

Obsah

Jak mám zapojit alternátor na 12V?

Jak mám zapojit alternátor na 12V?

Chtěl bych se zeptat jak mám zapojit alternátor v jsou tam 2 konektory a jeden šroub označený jako B+ a nemůžu přijít na to jak to mám zapojit. A ještě bych se chtěl zeptat jestli ty konektory jsou při výrobě nutné.Já to v autě nemám ale jen tak na větrnou elektrárnu na 12V. Předem děkuji za odpovědi.

Kdo se zamýšlí nad závadami alternátorů?

Dnešní díl se zamýšlí nad závadami alternátorů, čímž ukončíme seriál plný zajímavých informací o autoelektrice psaný laickou formou, užitečný nejen pro kutily, ale věříme, že i pro profesionální autoelektrikáře.

Jak se měří kondenzátor v multimetrem?

Při kontrole prvku multimetrem musí být splněny následující podmínky: kapacita musí být větší než 0,25 μF. Technologie měření kondenzátoru pro řešení problémů s multimetrem je následující: Vezměte kondenzátor za nohy a zkratujte kovovým předmětem, pinzetou nebo šroubovákem. Tato akce je nezbytná k vybití prvku.

Kdy svítí kontrolka alternátoru?

Problém vznikne, pokud po nastartování motoru kontrolka dobíjení i nadále svítí. V takovém případě jde jednoznačně o poruchu na dobíjení alternátoru. Závada by se měla ihned odstranit. Spoléhat na to, že nějak ještě dojedete, se řidiči může zle vymstít. Příčinou svítící kontrolky mohou být různé důvody.

Související příspěvky: