K čemu se používají síťové kabely?

Obsah

K čemu se používají síťové kabely?

K čemu se používají síťové kabely?

Síťové kabely se používají jak pro přívod internetu k modemu či routeru, tak i v rámci lokální sítě. Na trhu je několik druhů síťových kabelů – nejvíce jsou zastoupeny CAT5E a CAT6. Dále jsou k sehnání síťové kabely s koncovkami (patch) i bez koncovek (v metráži).

Kdo je nejprodávanější anténní kabel?

TOP Nejprodávanější 4. Anténní koaxiální kabel Audioquest 6OKMF ... 749 Kč bez DPH 619 Kč 5. Anténní koaxiální kabel Audioquest 6OKMF ... 349 Kč bez DPH 288 Kč 6. Napájecí pulzní zdroj s výhybkou Emos J5 ... 149 Kč bez DPH 123 Kč 7. Anténní kabel Hama 42963, 75 dB, bílý, 5 ... 129 Kč bez DPH 107 Kč 8. Anténní koaxiální kabel Emos SB3015, 15m ... 299 Kč bez DPH 247 Kč 2 more rows ...

Jaké jsou kabely k modemu?

Nejprve zkontrolujte veškeré kabely – v případě modemového připojení kabel od účastnické zásuvky k modemu, dále pak od modemu k PC nebo mezi všemi prvky v datové síti. Dále v případě datových (UTP) kabelů tyto kabely vypojte a zase zapojte zpět do zařízení.

Co mám dělat, když kabely vypojte?

Co mám dělat? Nejprve zkontrolujte veškeré kabely – v případě modemového připojení kabel od účastnické zásuvky k modemu, dále pak od modemu k PC nebo mezi všemi prvky v datové síti. Dále v případě datových (UTP) kabelů tyto kabely vypojte a zase zapojte zpět do zařízení.

Související příspěvky: