Proč je Aloe vera nenáročná?

Obsah

Proč je Aloe vera nenáročná?

Proč je Aloe vera nenáročná?

Aloe vera je nenáročná, takřka bezúdržbová rostlina. Stačí, když dodržíte několik jednoduchých zásad: Protože jde o sukulentní rostlinu, která pochází z pouštních oblastí, potřebuje aloe dobře propustný substrát. Ideální je lehká hlinitá půda smíchaná s hrubozrným pískem.

Jak pěstovat Aloe vera?

Aloe vera je sukulentní rostlina, která pochází z tropických pásem, avšak dá se bez problémů vypěstovat i v našich podmínkách. Její pěstování si navíc nevyžaduje ani žádnou speciální údržbu. Stačí ji jednoduše zasadit a pravidelně zalévat.

Jaké účinky má aloe vera na lidské zdraví?

Víte, jaké účinky na lidské zdraví má aloe vera? Řekneme vám, na co všechno ji můžete použít a také jak tuto nenáročnou rostlinu správně pěstovat. Stačí totiž pár zásad a získáte přírodní domácí lékárničku, kterou budete mít pořád po ruce.

Proč je Aloe vera výborná?

Aloe Vera má výborné účinky, ale není všelék 1 pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi 2 posiluje přirozenou obranyschopnost neboli imunitní systém 3 odbourává napětí a únavu 4 má příznivé účinky na pokožku 5 podporuje činnost trávicího traktu 6 ženám pomáhá při menstruačních obtížích 7 působí jako přírodní antioxidant 8 pročišťuje organismus More ...

Související příspěvky: