Kde je Netflix k dispozici na Xbox One?

Obsah

Kde je Netflix k dispozici na Xbox One?

Kde je Netflix k dispozici na Xbox One?

Netflix je k dispozici na Xbox One ve všech regionech, kde jsou dostupné služby Netflix i Xbox Live. Žánry navržené konkrétně pro vás prohlížíte posouváním nahoru a dolů. Pokud máte na svém Xboxu One systém Xbox Kinect, vyslovte „Xbox“ a podívejte se na seznam hlasových příkazů.

Jak se dívat na Netflix?

Je hodně způsobů, jak se na Netflix dívat na svojí televizi – jediné, co potřebujete, je zařízení s aplikací Netflix! Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích.

Kde můžete platit za Netflix?

Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Jestli si nechcete kupovat novou televizi, pořád máte spoustu možností. Na devices.netflix.com zkontrolujte, jestli už máte nějaké zařízení, které vám umožní dívat se na Netflix na vaší televizi.

Související příspěvky: