Jak získat Vyhledávání Google?

Obsah

Jak získat Vyhledávání Google?

Jak získat Vyhledávání Google?

Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google. Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Vyhledávání Google je nainstalováno, ale není nastaveno jako výchozí vyhledávač.

Jak nastavit Google jako výchozí vyhledávač?

Chcete-li nastavit Google jako výchozí vyhledávač, postupujte takto: Na pravé straně okna prohlížeče klikněte na ikonu Nástroje . Zvolte položku Možnosti Internetu . Na kartě Obecné přejděte do sekce Vyhledávání a klikněte na možnost Nastavení . Zvolte vyhledávač Google .

Kdy můžete vyplnit formulář Google?

přibližné datum, kdy podle vás společnost Google tato data získala. Abyste mohli vyplnit formulář, musíte být přihlášeni k účtu Google. Důležité: Můžete také zavolat na bezplatné číslo +1 855-548-2777. Naši zástupci mohou zodpovědět mnoho vašich dotazů a pomoci vám vyplnit webový formulář, který slouží k potvrzení]

Jak si smazat účet z Google?

Důležité: Stažením dat z Googlu je nesmažete ze serverů Google. Přečtěte si, jak smazat účet nebo jak smazat aktivitu. Z mnoha služeb Google můžete exportovat a stáhnout svá data, například:

Související příspěvky: