Co se děje při zápisu času?

Obsah

Co se děje při zápisu času?

Co se děje při zápisu času?

Při zápisu doby trvání (např. sportovních výkonů) se hodiny, minuty a sekundy oddělují dvojtečkami. První uvedená složka časového údaje se přednostně píše jednomístně, další složky vždy dvoumístně.

Jak na horečku a vysoké teploty?

Jak na horečku a vysoké teploty? 1 Pijte. Při horečce se organismus více potí. Pokud ztratíte příliš mnoho vody, potní žlázy se uzavřou a zabrání další... 2 Vlhké obklady. Obklady namočené do studené vody pomáhají organismu vylučovat teplo. Obklady přikládejte na ty části... 3 Teplá koupel. Pokud horečku provází zimnice, vyzkoušejte teplou koupel. Teplota vody by měla... More ...

Jaká je teplota u dospělého člověka?

U dospělého člověka tak můžeme klidně nechat tělo s teplotou okolo 39 stupňů. U dětí je hranice níž. Jako problematická se uvádí už teplota 38 stupňů. Dalším faktorem mohou být různé nemoci, kterými pacient trpí. Jinak budeme postupovat u dospělého a jinak zdravého člověka. Zcela jiný postup zvolíme u seniora, který má nemocné srdce.

Co je vědomí?

Vědomí – umožňuje člověku vytyčovat si cíle, plánovat a kontrolovat průběh činnosti. Znak, kterým se člověk liší od zvířat. Chování – činnost člověka nebo zvířete, který je přístupný pozorovatelům z okolí.

Související příspěvky: