Kdo je správný recept na koblihy?

Obsah

Kdo je správný recept na koblihy?

Kdo je správný recept na koblihy?

Pokud hledáte ten správný recept, svěřte se do rukou redaktorek časopisu F.O.O.D. a vyzkoušejte prověřené základní těsto na koblihy s trochou citronové kůry a kapkou tuzemáku. Držte se pokynů v postupu a nemá se co pokazit.

Jak naplnit koblihy?

Koblihy bez pořádné porce náplně nejsou koblihy. A vy máte dvě možnosti, jak je naplnit. Před pečením a po něm. První varianta bude fungovat například při plnění klasickým džemem. Vykynuté těsto rozválejte a vykrojte tenká kolečka o průměru asi sedm centimetrů.

Jak připravit hotové kobližky?

Hotové kobližky vyndejte na rozloženou kuchyňskou utěrku, která odsaje přebytečný tuk a nechte vychladnout. Pokud jste si nechali plnění až na závěr, přichází vaše chvíle. Nejchutnější recepty, které se neomylně zapíšou do rodinné historie, jsou ty nejobyčejnější.

Jak použít koblihy na másle?

Koblihy budou chutnat nejlépe na sádle nebo přepuštěném másle, použít můžete ale i rostlinný olej, který vydrží i vysoké teploty a nepřepaluje se. Ideální je například řepkový, který vydrží vysokou teplotu a má neutrální chuť. Tuk nechte rozpálit tak akorát.

Související příspěvky: