Zda jste se zaregistrovali na webu adobe.com?

Obsah

Zda jste se zaregistrovali na webu adobe.com?

Zda jste se zaregistrovali na webu adobe.com?

Pokud jste si produkt zaregistrovali nebo jste provedli nákup na webu Adobe.com, historii nákupu naleznete na stránce Plány a produkty. Nebo pokud máte obal od produktu nebo aktivační kód od prodejce, podívejte se do části Vyhledejte své sériové číslo.

Jak se přihlásit ke svému účtu Adobe ID?

Přejděte ke svému účtu Adobe ID online a přihlaste se pomocí svého identifikátoru Adobe ID (vaše e-mailová adresa) a hesla. Pokud máte účet Creative Cloud, můžete se ke svému účtu dostat také prostřednictvím aplikace Creative Cloud pro stolní počítače. Zapomněli jste Adobe ID?

Jak deaktivovat aplikaci Adobe Creative Cloud?

Pokyny krok za krokem naleznete v části Aktivace a deaktivace produktů společnosti Adobe . Aplikaci deaktivujete zvolením možnosti Nápověda > Odhlásit nebo Nápověda > Deaktivovat . Jak na to: Aplikace Creative Cloud Viz Aktivace a deaktivace aplikací Creative Cloud. Jiné aplikace Adobe Viz Aktivace a deaktivace aplikací Adobe .

Jak deaktivovat aplikaci Adobe ID?

Přihlaste se pomocí Adobe ID, nebo pokud jste Adobe ID ještě nevytvořili, klikněte na možnost Získat identifikátor Adobe ID. Pokyny krok za krokem naleznete v části Aktivace a deaktivace produktů společnosti Adobe . Aplikaci deaktivujete zvolením možnosti Nápověda > Odhlásit nebo Nápověda > Deaktivovat .

Související příspěvky: