Kdy byla založena společnost Apple?

Obsah

Kdy byla založena společnost Apple?

Kdy byla založena společnost Apple?

Před 41 lety byla založena společnost Apple, podívejte se na její kompletní historii. Vše o Apple. Martin Skůpa. 1. 4. 2017. Příběh společnosti Apple začal v garáži. Tři kamarádi si řekli, že budou dělat to, co je baví. Prodali tak své auto a kalkulačku a začali podnikat.

Kde založili Apple?

Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Wayne v roce 1976 založili Apple v garáži rodičů Steva Jobse ve městě Cupertino poblíž San José (v oblasti později nazývané Silicon Valley ). Pro získání počátečního kapitálu Jobs prodal svůj mikrobus Volkswagen a Wozniak svou programovatelnou kalkulačku.

Kde je operační systém Apple?

V počítačích Apple je instalován standardně operační systém macOS, iphony a ipody jsou poháněny operačním systémem iOS a ipady operačním systémem iPad OS vycházejícím z iOS. Daším známým softwarem je program pro přehrávání a uspořádávání hudební kolekce; iTunes.

Co je sada aplikací Microsoft Office?

Microsoft Office je sada aplikací, určených pro kancelářskou práci. Sada Microsoft Office obsahuje: Microsoft Word – textový editor. Microsoft Excel – tabulkový kalkulátor. Microsoft PowerPoint – program pro vytváření prezentací. Microsoft Outlook – program pro správu kontaktů, e-mailů, kalendáře a úkolů.

Související příspěvky: