Co je komfortní klimatizace?

Obsah

Co je komfortní klimatizace?

Co je komfortní klimatizace?

Úplná komfortní klimatizace celoročně upravuje stav vzduchu (ohřev, chlazení, vlhčení, příp. odvlhčování), zajišťuje filtraci venkovního vzduchu a požadované proudění vzduchu v klimatizovaném prostoru. V případě, že klimatizační systém zajišťuje celoroční úpravu alespoň teploty vzduchu mluvíme o tzv. částečné klimatizaci.

Jaké jsou výhody bytové klimatizace?

Klimatizace do bytu 1 Energetická náročnost klimatizace do bytu. Dnešní klimatizace jsou tichá zařízení s výrazně nižší spotřebou, než tomu... 2 Výhody bytové klimatizace. Hlavní výhodou bytové klimatizace je samozřejmě chlazení a tedy zajištění optimální teploty v... 3 Klimatizace do malého i panelového bytu. Klimatizaci si můžete pořídit i do menšího bytu, včetně toho bytu v... More ...

Co je částečné klimatizace?

V případě, že klimatizační systém zajišťuje celoroční úpravu alespoň teploty vzduchu mluvíme o tzv. částečné klimatizaci. Nedílnou součástí komfortní klimatizace, a to jak úplné tak částečné, je vždy i větrání.

Jaká je klimatizace do bytu 10 m 2?

Do bytu o velikosti 10 m 2 vám stačí splitová klimatizace, zatímco do bytu o několika velkých místnostech je vhodnější multisplit. Rozhoduje také chladící výkon zařízení, který se pohybuje od 2,5 kW až třeba po 100 kW. Pokud také chcete klimatizaci s vytápěním, i to se promítne do výsledné ceny.

Související příspěvky: