Jak funguje umělý kardiostimulátor v režimu VVI?

Obsah

Jak funguje umělý kardiostimulátor v režimu VVI?

Jak funguje umělý kardiostimulátor v režimu VVI?

Kvůli tomu dochází k účinné korekci všech poruch vedení, za předpokladu, že nedojde k trvalé arytmii. Tento režim není nastaven na konstantní formu fibrilace síní nebo flutteru, stejně jako na zpomalení retrográdní. Pokud je umělý kardiostimulátor v režimu VVI, znamená to jednokomorovou komorovou stimulaci na vyžádání.

Jak se věnovat kardiostimulátoru?

Život s kardiostimulátorem: Je plnohodnotný. Bez obav se můžete věnovat těmto činnostem: běžným domácím pracím, úklidu, sprchování, plavání, řízení automobilu, po poradě s lékařem můžete znovu pokračovat ve fyzické aktivitě /sportování, zahradničení, turistice/, provozování koníčků, sexuální aktivitě.

Jak dlouho trvá vyšetření kardiostimulátoru?

Pokud je vše v pořádku, další vyšetření lékařem by mělo být po 3 měsících, pak po šesti měsících a ročně. Kardiostimulátor ukládá omezení používání elektronických zařízení. Nedoporučuje se dlouho mluvit na mobilním telefonu, procházet detektorem kovu nebo vystavovat se elektromagnetickému / magnetickému záření.

Co je kardiostimulární syndrom?

Kardiostimulární syndrom. Tachykardie s mechanismem kruhového pohybu. Předčasné poruchy síní nebo komor. Elektrody zařízení se nacházejí v síňových a ventrikulárních komorách. Kvůli tomu dochází k účinné korekci všech poruch vedení, za předpokladu, že nedojde k trvalé arytmii.

Související příspěvky: