Jak se naše autosedačky řadí mezi nejbezpečnější na trhu?

Obsah

Jak se naše autosedačky řadí mezi nejbezpečnější na trhu?

Jak se naše autosedačky řadí mezi nejbezpečnější na trhu?

Více než 350 ocenění v hlavních spotřebitelských testech dokazuje, že se naše autosedačky řadí mezi ty nejbezpečnější na trhu.

Co jsou dětské autosedačky Cybex?

Dětské autosedačky CYBEX nabízí prvotřídní bezpečnost, ikonický design a inovativní funkčnost a pomáhají vám tak cestovat s rodinou stylově, v pohodlí a s klidem. Bezpečnost je v naší DNA a standardy našich dětských autosedaček uznávají přední spotřebitelské asociace nejen v Evropě.

Jak vybrat nejlepší autosedačku?

Nejlepší autosedačky dle srovnání Varianta výběru Vzhled a název Klady vzhledem k podkategorii Zápory vzhledem k podkategorii Orientační cena Top cena/výkon 0+ (do 13 kg) Maxi-Cosi Cabriofix Lze připevnit na kočárek Úložný prostor ... Základna není v ceně Opěrka hlavy není . ... 3 300 Kč Další na zvážení 0+ (do 13 kg) Britax Römer Baby Safe 2 i-Size Patentovaná technologie polohy vleže Int ... Základna není v ceně Není otočná Vyšší h ... 5 200 Kč Další na zvážení 0+ (do 13 kg) Cybex Aton 5 2020 Lze připevnit na kočárek Integrovaná stř ... ISOFIX základna není v ceně Pouze tříbod ... 3 600 Kč Top cena/výkon 0+/I (do 18 kg) Cybex Sirona M2 i-Size Možnost dokoupit SensorSafe Oboustranná ... Není otočná Nevhodná do auta bez systému ... 10 500 Kč 6 more rows ...

Související příspěvky: