Co jsou inteligentní kuličky do sušičky?

Obsah

Co jsou inteligentní kuličky do sušičky?

Co jsou inteligentní kuličky do sušičky?

Vlněné inteligentní kuličky fungují tak, že prádlo suší, pohlcují vlhkost, zvedají a oddělují tok horkého vzduchu v sušičce. Klasické umělé či textilní koule do sušičky obsahují drsné chemické látky, aby prádlo změkčily, naopak vlněné kuličky jsou šetrnou a přírodní alternativou.

Jak vybrat sušičku?

Jak vybrat sušičku stručně: 1 Stanovte si rozpočet – od vašich finančních možností se dále odvíjí výběr produktů. 2 Vyberte typ – sušičky s topným tělesem bývají levnější, sušičky s tepelným čerpadlem zase úspornější. 3 Zvolte vhodnou kapacitu – podle počtu osob v domácnosti a specifických potřeb. 4 Seznamte se s dalšími parametry – například s typem motoru nebo účinností kondenzace.

Jaké jsou sušičky prádla?

Základní rozdělení sušiček prádla 1 Kondenzační sušičky prádla – dnes asi nejoblíbenější typ – nevyžaduje žádný odvod vodní páry, ty totiž kondenzují a jsou odváděny do zásobníku, případně do odpadu (což je méně časté). ... 2 Kombinované sušičky prádla – zvláštní typ, který uvádí někteří výrobci na trh. Jde o sušičku, kombinovanou s pračkou. ... 3 Odvětrávací (ventilační) sušičky prádla – levná a jednoduchá varianta sušičky, kdy je pára odváděna přímo ven z místnosti. ...

Jaké jsou druhy sušiček?

Druhy sušiček Základní druhy sušiček jsou ventilační a kondenzační. Rozdíly jsou v rychlosti sušení, spotřebě elektrické energie a hlavně v použité technologii sušení.

Související příspěvky: