Jak se vám povede odstranit vosk stěnu?

Obsah

Jak se vám povede odstranit vosk stěnu?

Jak se vám povede odstranit vosk stěnu?

Když se vám povede polít voskem stěnu, na jeho odstranění budete potřebovat papírové utěrky, žehličku anebo fén na vlasy. Přiložte několik papírových utěrek k vosku, nahřejte žehličku na nejnižší teplotu a několikrát s ní přejeďte přes špinavé místo. Vosk by se měl nalepit na papír. Stejným způsobem můžete použít i fén na vlasy.

Jak se umístěte na vosk?

Zase ji umístěte na vosk a několikrát přejeďte žehličkou, dokud se vosk nevstřebá do papíru. Pokud si pokapete voskem stůl nebo nějaký jiný dřevěný kus nábytku, změkčete ho fénem na vlasy a utřete jej měkkým hadrem. Odolejte nutkání vosk po kouskách odlámat, mohli byste tím poškodit dřevo nebo jeho ochrannou vrstvu.

Jak odstranit vosk z oblečení?

Jak odstranit vosk z oblečení 1 Seškrábejte vosk. Pokuste se šetrně seškrábat co nejvíce vosku tak, abyste neponičili tkaninu. K tomu účelu můžete... 2 Přežehlete. Vpitý vosk nejsnadněji odstraníte klasickou žehličkou, kterou nastavíte na nejnižší teplotu. 3 Vyperte. Vosk je mastný, takže na látce zůstane po rozpuštění mastná skvrna. Před samotným praním proto... More ...

Jak odstranit vosk z látky?

K odstranění vosku z látky jsou potřeba tři kroky. Nejprve dejte poškozenou látku asi na půl hodiny do mrazáku. Potom ji vytáhněte a vosk seškrábejte. Potom použijte metodu s žehličkou a papírovou taškou, abyste odstranili mastnou skvrnu.

Související příspěvky: