Jak připravit tofu?

Obsah

Jak připravit tofu?

Jak připravit tofu?

Jak připravit tofu. Tofu můžeme nakrájet na plátky či kostičky a pak smažit na tuku, grilovat, udit nebo péct. Na pomazánky pak rozmačkat vidličkou nebo rozmašírovat v mixéru. Přírodní tofu naslano doporučuju namarinovat (základem je kvalitní sójová omáčka, olej a pak koření a bylinky podle toho, co z tofu chcete dále uvařit).

Jak vařit vařené tofu?

Vařené tofu. Přiveďte k varu asi 1 litr vody, jemně osolte necelou lžičkou soli a celé tofu vhoďte do vroucí vody. Jemně vařte asi 3 minuty, pak tofu vylovte děrovanou lžící. Uvařené tofu překrojte podélně tam, kde vidíte rýhu. Obě poloviny pak nakrájejte na větší kostky. To je celé, takto ho můžete rovnou podávat.

Co je tofu?

Víte, co je TOFU? 1 NĚCO Z HISTORIE. Sója pochází z Asie a podle čínské tradice sójové boby patřily k pěti posvátným čínským plodinám už za... 2 TOFU VÝROBKY. Příchutí tofu už dnes seženeme nespočet: natural – přírodní, neochucené, uzené, speciální technologií... 3 VÝŽIVOVÉ HODNOTY. Vynikající vlastností tofu, jíž si všichni cení, je jeho úžasná schopnst přejímat chutě v... More ...

Související příspěvky: