Jaké jsou výkony plynových kamn na Pb?

Obsah

Jaké jsou výkony plynových kamn na Pb?

Jaké jsou výkony plynových kamn na Pb?

Běžná mobilní plynová topidla mají většinou regulovatelný výkon v úrovních 1,5 kW, 2,8 kW a 4,2 kW. Spotřeba plynu. Spotřeba se udává v kilogramech na hodinu (kg/h). Plynová kamna na PB s topným výkonem 4,2 kW mají průměrnou spotřebu plynu 0,30–0,36 kg/h. Další tipy pro správný výběr.

Co je hořlavý plyn pro plynová kamna?

Jako hořlavý plyn pro plynová kamna se nejčastěji využívá propan butan, nověji označovaný LPG. Jde o směs plynů, která má výbornou výhřevnost a zároveň se dá dobře skladovat. Plynové topidlo na propan butan má většinou ve svém tělese prostor pro uložení pěti nebo desetilitrové lahve s tímto plynem.

Co je Karma plynová konvekční kamna?

KARMA – nástěnná plynová konvekční kamna. V případě jakékoliv závady na Vašem spotřebiči, obracejte se prosím, na servisního technika, který tento. Plynový vařič - Outdoor set 2. Jako rychlý a účinný zdroj tepla jsou vhodná i do větších prostor, jako jsou obchody, restaurace nebo kanceláře.

Jaká je kombinovaná kamna na plyn?

Kombinovaná kamna na plyn – propan butan i elektřina. Plynová kamna na propan butan mohou být kombinována s elektrickým infračerveným topidlem. Dosahují vyššího topného výkonu díky elektrickému topidlu a také díky elektrickému ventilátoru, který zrychluje proudění vzduchu přes plynová kamna.

Související příspěvky: