Jaký je systémový Mail v iPhonu?

Obsah

Jaký je systémový Mail v iPhonu?

Jaký je systémový Mail v iPhonu?

Systémový mail je v iPhonu zvláštním způsobem napojený na další aplikace, totiž konkrétně na kalendáře, připomínky, poznámky a kontakty. Týká se to poštovních služeb, které to nabízejí (naštěstí nejčastější český mailový server Seznam to neposkytuje, tím je to jednodušší). Někdy se toto napojení hodí, někdy je to na zlost.

Jak získat více mailů pomocí iPhone?

Většina poskytovatelů mailu totiž poskytuje i úložiště na kontakty a kalendář. iOS je připraven na to, že budete chtít pomocí iPhone spravovat více mailů. Říká tomu účty, a proto první věc je přidání účtu.

Proč se systémový mail zadává do iPhone?

Systémový mail se zadává do iPhone přes aplikaci Nastavení (anglicky Settings). V pátém oddíle shora je volba Pošta, kontakty, kalendář. Důvod, proč jsou tyhle tři věci u sebe, je historický. Většina poskytovatelů mailu totiž poskytuje i úložiště na kontakty a kalendář.

Jak číst emaily na iPhonu?

Jsou tři způsoby, jak číst a posílat emaily na iPhonu: použít aplikaci poskytovanou provozovatelem serveru, např. Email.cz nebo Gmail. pracovat s mailem v prohlížeči, například v Safari. Je na vás, jak budete se svým mailem pracovat. Způsoby můžete i kombinovat, tedy nastavit si mail třeba v systému i v aplikaci.

Související příspěvky: