Co jsou nejlepší programy pro baterii vašeho notebooku?

Obsah

Co jsou nejlepší programy pro baterii vašeho notebooku?

Co jsou nejlepší programy pro baterii vašeho notebooku?

Nejlepší programy pro baterii vašeho notebooku 1 BatteryBar. Jednou ze špičkových aplikací v tomto oboru je BatteryBar. Po instalaci se zobrazuje na hlavním panelu jako nový panel nástrojů. 2 BatteryCare. Poněkud jinak zaměřenou aplikací je BatteryCare. Po instalaci a spuštění běží aplikace na pozadí a najít ji můžeme pod ikonou v oznamovací oblasti. 3 BattCursor. Opravdu originálním programem je BattCursor. Jak už název napovídá, aplikace zobrazuje stav baterie u kurzoru myši.

Jaká je maximální kapacita baterie?

Kondice baterie 1 Maximální kapacita baterie. Obrazovka Kondice baterie obsahuje informace o maximální kapacitě baterie a o její... 2 Výkon je normální. Baterie momentálně podporuje maximální možný výkon zařízení. 3 Používá se řízení výkonu. Bylo zapnuto řízení výkonu zařízení, aby se tato situace neopakovala. ... Když řízení výkonu... 4 Neznámá kondice baterie. Autorizovaný... More ...

Jak zjistit rozměry baterie?

Hlavní údaj, který potřebujete zjistit, jsou rozměry baterie. Místo pro autobaterii je ve vozidle omezeno a autobaterie se do něj musí vejít. Změřte prosím současnou autobaterii – potřebujeme znát délku, šířku i výšku autobaterie.

Jaký je zapotřebí 12V baterie?

Všechny dnes vyráběné vozy mají 12 V. 6V autobaterie jsou vhodné do velmi starých aut např. Trabant nebo přímo do veteránů. Podobně je tomu i motocyklových autobaterií. Nákladní vozy využívají též 12 V baterie, ale je zapotřebí 2 ks, neboť soustava kamionů je 24 V. V kamionech je vždy nutné vyměnit obě baterie.

Související příspěvky: