Co jsou chytré hodinky od fitbitu?

Obsah

Co jsou chytré hodinky od fitbitu?

Co jsou chytré hodinky od fitbitu?

Nejnovější chytré hodinky od Fitbitu se chlubí schopností monitorování sportovních aktivit i zdraví uživatele a k tomu sází na elegantní design, který zaujme spíše konzervativnější jedince. Jak se tato novinka povedla? A vyrovnají se Fitbit Sense oblíbeným Apple Watch nebo třeba Galaxy Watch od Samsungu?

Jaké jsou interní úložiště Fitbit?

Fitbit Sense disponují 4GB interním úložištěm, z něhož zůstane uživateli dostupných zhruba 2,5 GB, GPS nebo NFC pro rychlé platby. Fitbit Pay podporuje v ČR hned několik bank (v mém případě jsem používal kartu od KB) a vše fungovalo bez problémů.

Kde najdete hodinky Fitbit Sense?

V menší krabičce najdete hodinky s řemínkem o dvou délkách, nabíjecí kolébku zakončenou konektorem USB-A a sadu potřebných příruček, nic důležitého tak neschází. Fitbit Sense sází na jednoduché, avšak elegantní čtvercové pouzdro s mírně zaobleným sklíčkem displeje, které navazuje na kovový rámeček z nerezové oceli.

Co je Fitbit Sense?

Fitbit Sense sází na jednoduché, avšak elegantní čtvercové pouzdro s mírně zaobleným sklíčkem displeje, které navazuje na kovový rámeček z nerezové oceli. Ten níže plynule přechází v plast a úplně vespod je kovová ploška se všemi potřebnými senzory.

Související příspěvky: