Jaké jsou hnojiva pro náročnější zeleninu?

Obsah

Jaké jsou hnojiva pro náročnější zeleninu?

Jaké jsou hnojiva pro náročnější zeleninu?

Záhony pro náročnější zeleninu, jež nesnáší organická hnojiva – vysévat lze kořenovou zeleninu (mrkev a karotku, petržel a pastinák), vhodná je výsadba česneku a cibule sazečky. Z listových zelenin se bude dařit salátům a špenátu. Hnojte před výsadbou pomaleji rozpustnými průmyslovými hnojivy do zásoby.

Jak používat zahradní průvodce hnojením?

Zahradní průvodce hnojením: jak a čím? 1 Návrat k organickým hnojivům. Minerální hnojiva jsou obvykle levnější a účinkují rychle, rostlinám dodají všechny... 2 Hnojivo z rostlin: využijte organické materiály beze zbytku. Z plevele, jako jsou kopřivy, si můžete připravit výborné... 3 K výživě rostlin může přispět i mulč. Po sklizni můžete na záhony rozhodit posečené zelené... More ...

Proč používat hnůj ve vaší zahradě?

Vzhledem k možnosti kontaminace vaši zahradu s patogeny , nepoužívejte masožravec hnůj ve vaší zahradě . To zahrnuje člověka , psa a kočku hnůj stejně jako hnůj z ostatních ryb - , vejce nebo maso - jíst zvířata . Navíc , vyhnout se používání syrového koně a kravský hnůj , čerstvě získané ze stabilního nebo dobytek farmář .

Jaké jsou plodiny na záhonech?

Navíc každá plodina vylučuje do půdy látky, jež se pak v půdě hromadí a další roky zabraňují rostlinám ve vývoji. Střídat plodiny na záhonech musíte každoročně, a vůbec přitom nezáleží na velikosti zahrady.

Související příspěvky: