Jak pěstovat konopná semena Dutch Passion?

Obsah

Jak pěstovat konopná semena Dutch Passion?

Jak pěstovat konopná semena Dutch Passion?

Konopná semena Dutch Passion jsou šlechtěna za účelem dosažení nejvyšší kvality a konzistence, které můžete lehce dosáhnout i při pěstování v domácích podmínkách. Genetika ve feminizovaných, samonakvétacích, regulérních a léčebných semenech zaručuje skvělé výsledky při pěstování uvnitř i venku.

Jaké jsou účinky konopného semínka?

Účinky konopného semínka potvrzené vědci 1 Konopný olej pro zdraví srdce i imunitního systému. Konopný olej podle zprávy American Chemical Society vydané roku 2014... 2 Protein z konopí je vysoce kvalitním zdrojem bílkovin. Kvalita bílkovin se odvíjí od koncentrace aminokyselin. Ty s... 3 Bílkoviny z konopných semínek pro imunitu a proti únavě. Konopná semínka jsou známá... More ...

Co je konopí?

Konopí - účinky na zdraví, co léčí, použití, užívání, využití 1 Používané části: Rostlina se dá použít víceméně celá, kromě kořenů a lodyhy. 2 Léčivé vlastnosti: Konopí (jeho různé poddruhy) bylo od pradávna užíváno jak k léčení, tak k dosažení extatických stavů. 3 Způsob použití: Léčba konopím je z obecně známých důvodů poněkud problematická. Na úvod lze říci, že semena a květy (všech rostlin konopí) prakticky neobsahují žádné psychoaktivní látky.

Související příspěvky: