Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Obsah

Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Jak sdílet kalendář se skupinou Google?

Když kalendář sdílíte se skupinou, nepřidá se jejím členům automaticky na seznam Jiné kalendáře. Nastavení sdílení kalendáře se automaticky upraví, kdykoli se změní členové skupiny. Přečtěte si další informace o Skupinách Google. Oprávnění spravovat váš kalendář můžete dát dalším lidem.

Jak sdílet kalendář?

Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář. Pokud chcete sdílet kalendář, který nevlastníte, musíte vlastníka požádat, aby vám dal oprávnění Provádět změny a spravovat sdílení. Pokud máte pracovní nebo školní účet, nemusíte mít přístup ke všem možnostem oprávnění.

Jak nastavit sdílení kalendáře?

U každého kalendáře si můžete sdílení nastavit jinak. Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář. Pokud chcete sdílet kalendář, který nevlastníte, musíte vlastníka požádat, aby vám dal oprávnění Provádět změny a spravovat sdílení.

Proč sdílení kalendáře?

Důležité: Buďte při sdílení svého kalendáře opatrní. Lidé, kteří mají úplný přístup, budou moct odpovídat na pozvánky, vytvářet a upravovat události a sdílet váš kalendář s ostatními. Svůj kalendář můžete sdílet se členy rodiny, přáteli a kolegy.

Související příspěvky: