Co je důležité při pěstování konopí?

Obsah

Co je důležité při pěstování konopí?

Co je důležité při pěstování konopí?

Jedním z nejvíce podceňovaných aspektů při pěstování konopí je sušení a “curing” konopí. Mnoho vášnivých domácích pěstitelů konopí hledá ta nejlepší semínka konopí, nejlepší LED světla a výživové režimy, ale pak podcení samotný závěr a tím si pokazí výsledný zážitek z kouření či vaporizování špatným sušením a nedostatečným curingem.

Jak pěstovat konopí?

Pěstovat technické konopí není nic složitého, roste téměř samo. Navíc, pokud jej umístíte tak jako naši předkové mezi zeleninu, podpoří konopí její růst a ochrání ji před hmyzími škůdci, které odpuzuje. Konopí také čistí vzduch od škodlivin a svými kořeny provzdušňuje půdu. Sbírá se jak list, tak i květ a semena.

Proč je správné sušení konopí důležité?

Další důvody proč je správné sušení konopí důležité 1 Během sušení a curingu dochází k odbourání rostlinného barviva (chlorophyll) což vede k mnohem jemnější chuti 2 Usušením se zbavíte nepříjemné vůně a chuti "čerstvě posekané trávy", která je u konopí běžná v období sklizně 3 Podpoří tvorbu a přeměnu vonných látek 4 Sušením omezíte obsah látek které způsobují škrábání a bolest... More ...

Které jsou nejlepší semínka konopí?

Mnoho vášnivých domácích pěstitelů konopí hledá ta nejlepší semínka konopí, nejlepší LED světla a výživové režimy, ale pak podcení samotný závěr a tím si pokazí výsledný zážitek z kouření či vaporizování špatným sušením a nedostatečným curingem. Čtěte dále a dozvíte se více o nejlepších způsobech, jak vylepšit své techniky sušení a curingu konopí.

Související příspěvky: