Kdy pořídit invalidní vozík?

Obsah

Kdy pořídit invalidní vozík?

Kdy pořídit invalidní vozík?

Cena do 10 000 Kč. Nejlevnější invalidní vozíky pořídíte od 3 000 Kč. Jde o základní modely, které jsou vhodné spíše pro pohotovosti nebo občasné využívání pro pacienty. Chcete-li invalidní vozík pro dlouhodobější použití domů, musíte si několik tisíc korun připlatit. Cena od 10 000 Kč do 20 000 Kč

Kdo má nárok na mechanický invalidní vozík?

Jednou za 5 let máte ze zákona nárok na mechanický invalidní vozík, pokud samozřejmě splňujete diagnózu pro jeho přidělení. Vozík by vám měla zaplatit zdravotní pojišťovna a vy byste ho tak měli mít zcela zdarma.

Jaká je taška na invalidní vozík?

Taška na invalidní vozík zajišťuje uložení a přenos vašich věci , aniž byste je museli držet v rukou . 24hod. Taška na invalidní vozík zajišťuje uložení a přenos vašich věci , aniž byste je museli držet v rukou . Gumená rampa umožňující bezbariérový přístup.

Kdy koupit elektrické invalidní vozíky?

Invalidní vozíky. Nejpohodlnější a zároveň nejdražší jsou elektrické invalidní vozíky, o poznání levnější variantu představují mechanické modely, které se hodí k občasnému použití i ke každodennímu pohybu imobilních osob. Pokud potřebujete vozík převážet, zaměřte se na skládací invalidní vozíky, snadno je složíte a naložíte do kufru auta.

Související příspěvky: