Jak použít režim fotoaparátu na iPhonu?

Obsah

Jak použít režim fotoaparátu na iPhonu?

Jak použít režim fotoaparátu na iPhonu?

Používání režimů fotoaparátu na iPhonu, iPadu a iPodu touch 1 Vyberte ten správný režim pro daný okamžik. Režimy fotoaparátu zabudované do iPhonu, iPadu a iPodu touch vám pomůžou... 2 Foto. Foto je standardní režim, který se zobrazí, když otevřete aplikaci Fotoaparát. Můžete ho použít k pořizování... 3 Portrét. Portrétní režim vytváří efekt malé hloubky ostrosti. Díky tomu... More ...

Jak pořídit snímek obrazovky na iPhonu?

Jak pořídit snímek obrazovky na modelech iPhonu s Touch ID a horním tlačítkem 1 Stiskněte současně horní tlačítko a tlačítko plochy. 2 Rychle obě tlačítka uvolněte. 3 Po pořízení snímku obrazovky se v levém dolním rohu obrazovky na chvilku objeví jeho miniatura. Klepnutím na miniaturu snímek obrazovky otevřete, přejetím prstem doleva ho zavřete.

Jaký je nový iPhone 6S?

iPhone 6s. Stříbrný, vesmírně šedý, zlatý a růžově zlatý. 4,7palcový Retina HD displej. Jeden 12MP širokoúhlý fotoaparát s HDR a nahráváním 4K videa při 30 fps. 5MP fotoaparát FaceTime HD s HDR a nahráváním 720p HD videa při 30 fps. Touch ID pro bezpečné ověřování a Apple Pay.

Související příspěvky: