Existují i neškodné prostředky, které pomáhají lidskému mozku?

Obsah

Existují i neškodné prostředky, které pomáhají lidskému mozku?

Existují i neškodné prostředky, které pomáhají lidskému mozku?

Existují ale přirozené neškodné a dokonce všeobecně prospěšné prostředky, které napomohou lidskému mozku k tomu, aby si dokázal pomoci sám, méně se unavil a lépe fungoval. Když se to povede, mozek si dokáže sám dodávat neurotropiny a podobné molekuly na správné místo a ve správném množství bez vedlejších účinků.

Co je nejrozumnější cesta ke zdraví mozku?

Nejrozumnější cesta ke zdraví mozku nejspíše vede přes využití jeho vlastních schopností vytvářet si optimální přirozenou výživu a nepomůže nám v tom žádná zázračná pilulka, žádný zaručeně fungující elixír – alespoň ne dlouhodobě. Těch pomůcek či podpůrných berliček fungujících jen chvíli je spousta – jenže ty následky v podobě negativních účinků!

Jaká strava nejlépe podporuje zdraví mozku?

Jaká strava nejlépe podporuje jeho činnost a která mu naopak neprospívá, to nám prozradila Natalie Kšajtová Faitlová. Nejrozumnější cesta ke zdraví mozku nejspíše vede přes využití jeho vlastních schopností vytvářet si optimální přirozenou výživu a nepomůže nám v tom žádná zázračná pilulka, žádný zaručeně fungující elixír – alespoň ne dlouhodobě.

Související příspěvky: